Blue Point
Blue Point
Blue Point
Blue Point

Blue Point

The project is located in an unrivalled location of Phuket, overlooking vibrant Patong Beach and the Andaman Sea.
In the design of Bluepoint Condos, great respect has been given to the environment.
Landscape for this project was generated from a simple idea to maximize sea views while maintaining privacy. This landscape idea also led to ecological implementations including reducing cooling costs by shading the homes from the tropical sun.
Rooftop landscaping has been designed to ensure the reduction of cooling costs and to help the development fit into its natural surroundings. Landscape materials and all engineering systems have been chosen to reduce operation and maintenance costs, and minimize negative effects on the surrounding ecosystem.

BLUEPOINT项目位于泰国普吉岛。它的位置设在非常陡的斜坡上,设计的出发点已融合项目的自然环境为主。景观设计上针对朝向海的视野,也在同时对个人的私密性有保护的作用。
在屋顶上的绿化设计可对节能环保有提高的作用。 景观构造上也使用减低运营成本及环境影响的材料。

Leave a Comment